Over mij
Mijn naam is Paulien Lugies, getrouwd en moeder van vier kinderen. Onze kinderen zijn, zoals ieder kind, uniek. Allemaal hebben ze wel één of meerdere specialiteiten:
spontaan;
hoogsensitief;
intelligent;
ADHD;
muzikaal; 
Developmental Conduct Disorder(DCD);
fantasierijk;
PDD-NOS;
creatief.
Mijn kwaliteiten zijn o.a. invoelen, verbanden leggen, analytisch denken, enthousiasmeren, creatief zijn en humor.
Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk als kindercoach en kinderjeugdtherapeut zie de website KinderTherapieTwente.nl. Ik geef therapie en persoonlijke begeleiding aan kinderen, ouders, adolescenten en professionals.
 
In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ouders, kinderen en professionals extra handvatten zoeken om goed contact te kunnen maken met hun talenten en innerlijke drijfveren. Zij willen graag weten welke keuzes gemaakt kunnen worden en inzicht te krijgen in het handelen van zichzelf alsook anderen.
Deze factoren zijn voor mij de motivator om "ontwikkelen en talenten" breed neer te zetten. Hiervoor zijn een aantal workshops beschikbaar. Ook organiseer ik thema-ontmoetingen en maak ik gebruik van spiegelen met honden.
 
Door samen met anderen op ontdekkingstocht te gaan, krijgt men direct meer inzicht in de manier waarop een mens met anderen omgaat. 
 
Bij de volgende beroepsverenigingen ben ik aangesloten:
NFG-VPMW
RBCZ
 
Aangesloten bij NFG, registratienummer: 5909107226 en RBCZ, licentienummer 809885R.
AGB code 90-040092; AGB-Praktijk code: 90-18531
De Algemene Voorwaarden staan op de site van, of kunnen opgevraagd worden bij de genoemde beroepsvereniging en overkoepelende organisatie.